Strömförsörjning, nätaggregat och nätdelar

Strömtrafo, nätaggregat eller nätdel, det finns olika benämningar på den komponent som är viktig för snart sagt varje trådlös utrustning, den som ser till att utrustningen får ström och fungerar klanderfritt.

Nätaggregat och nätdelar

Nätaggregatet är en ofta bortglömd del i ett trådlöst nät men den är nog så viktig för en stabil uppkoppling. Nätaggregaten i vårt sortiment finns i ett par olika utföranden för olika behov, alltifrån nätaggregat som kopplas i ett vägguttag och är avsett för inomhusbruk till robusta, industriella nätaggregat som klarar tuffa miljöpåfrestningar och variationer i elnätet.

Nätdelar och nätaggregat

Populära artiklar i denna kategori

Nätaggregat DIN-skena

Nätaggregat för DIN-skena12 eller 24 V nätaggregat för DIN-skena och installation i normkapsling eller apparatskåp, kompakt, pålitligt och prisvärt.

Nätaggregat DIN-skena

Nätaggregat för vägguttag

Nätaggregat för vägguttagEtt enkelt 12 VDC aggregat för inkoppling i vägguttag. En lösning som används till bland annat våra GSM-larm.

12V nätdel


Nätaggregat GSM/3G-modem

Nätdel till GSM-modemEn nätdel som används till Maestro GSM-modem, 3G-modem och 3G router, med en 4-polig kontakt som passar direkt in i modemet.

Nätaggregat GSM/3G

Mer information?

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

Följ oss: