Mjukvaror och appar

Tillsammans med våra tillverkare erbjuder vi en rad olika mjukvarulösningar som används för allt från styrning av produkter till övervakning av stora och komplexa nätverk. Gemensam nämnare för de lösningar vi erbjuder är att de är konkurrenskraftiga och ger produkten ett mervärde.

Mjukvaror till våra produkter

Söker du inte en mjukvara utan firmware eller konfigurationsprogram så hittar du dem här:

Firmware

Mjukvara till våra produkter

Populära artiklar i denna kategori

Smart Worx Hub installerad på en PC

SmartWorx Hub

Programvara för automatisk konfiguration av routrar, övervakning och fjärrkonfiguration efter driftsättning. Smidigt verktyg för robusta routrar.

SmartWorx Hub

Knyt samman flera routrar

Debond modem bonding

Debond kopplar samman två eller flera Conelroutrar till en robust och snabb länk som utnyttjar flera operatörer för överföring av data.

Debond


R-Seenet

R-SeeNet routerövervakning

Conels R-SeeNet används för övervakning av små eller stora routernät. Det mäter allt från latens, signalstyrka till trafik i nätet. Gratis upp till fem enheter.

R-SeeNet

Encore Encloud

EnCloud routerövervakning

Encloud gör det möjligt att övervaka Encore-routrar i realtid och ger larm vid avvikelser, automatisk felavhjälpning är bara en de värdefulla funktionerna!

EnCloud övervakning

RMS program för routerövervakning

TELTONIKA RMS

Teltonika RMS kan användas för att fjärrövervaka routrar. Ett program som ger full kontroll och underlättar uppdatering av Teltonikas routrar på distans.

TELTONIKA RMS

Mjukvara SATEL PC pro

PCPro styr- och övervaka

Styr och övervaka SATEL I-LINKs, ett kostnadsfritt verktyg för att bygga styrsystem baserat på en PC-mjukvara och I-LINK I/O-överföringssystem .

PCPro

Mjukvara SATEL NMS

SATEL NMS

Nätövervakningsverktyg för radionät, SATEL NMS är ett fullfjädrat radioövervakningsprogram som även används för installation och idriftsättning av radiomodem.

SATEL NMS

app och webtjänst

Eldes Cloud Services

Eldes Cloud Services, ECS, är en app och webtjänst från Eldes till ESIM-produkterna. Eldes Cloud Services tillför styrning och övervakning från smartphone, surfplattor och webläsare.

Eldes Cloud Services


Mjukvaran Netco

SATEL NETCO

Netco hjälper dig att komma igång snabbare med ditt radiorouternät. Netco minskar avstånden i ditt trådlösa nät, det ger både smartare konfiguration och färre resor!

SATEL NETCO

Mer information?

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

Följ oss: