Antenner för GSM, 3G och 4G frekvenser (samt wifi och GPS)

Antenner lever ert hårt liv, sol, regn, värme, snö, is blåst. Ändå förväntar vi oss att de skall fungera år ut och år in. Vi på Induo har lagt massor av energi på att hitta de antenner som erbjuder både bra prestanda och hög kvalitet, antenner som fungerar många år utan tillsyn eller service.

Robusta antenner för GPRS, 3G och LTE

Ett system är aldrig stabilare än sin svagaste länk, gör därför inte avkall på val av antenn och antennkabel. Samtliga våra antenner kommer från leverantörer vi arbetat med länge och som har beprövade produkter som klarar påfrestningarna i fält. Vi har en lång erfarenhet av antenner och vi hjälper dig självklart att välja en antenn efter dina önskemål.

Välj rätt antenn

Vilken antenn skall man välja?

Vill du veta vilken antenn vi rekommenderar? Fyll i dina förutsättningar som avstånd du vill nå och hur antennen skall monteras i vårt formulär så får du en antennrekommendation på bara ett par sekunder.

Välj rätt antenn

Rundstrålande antenner inomhusbruk

Sprötantenn GSM/3G

GSM och 3G stubbantennEn antenn som skruvas direkt på modemet, larmet eller routerns antennkontakt. Kompakt och rundstrålande.

1/2-vågsantenn

Sprötantenn GSM/3G/4G

GWA02 antennSmidig, ledad 1/2-vågsantenn för GSM, 3G och 4G. En antenn i gjuten plast som fungerar i de flesta inomhustillämpningar.

1/2-vågsantenn


Magnetfotsantenn

Magnetfotsantenn med kabelAntenn för placering på underlag av metall, en snabb lösning för att få bättre signal. Finns för såväl GSM, 3G som 4G.

Magnetfotsantenn

Självhäftande antenn

Självhäftande patchantenn GSM, 3G och 4GTestvinnande antenn för montering på apparatskåp, i fönster eller på fasader. Vann bäst i test när PC För Alla testade 4G-antenner.

Patchantenn

Magnetfots- och apparatskåpsantenner

Magnetfot/chassieantenn

Magnetfotsantenn Net1Mycket robust antenn som finns i olika modeller för Net 1, GSM, 3G och 4G. Antennen kan monteras på magnetfot eller med chassiemontage.

Robust stubbantenn

Puckantenn med MIMO för 4G

Antenn 4G MIMORobust, testvinnande antenn för 4G med dubbla element som är både tålig och lätt att installera. Finns även med inbyggd GPS-antenn.

4G-Puckantenn


Antennpuck

AntennpuckEn robust och ”vandalsäker” antenn för GSM, 3G och 4G. Diskret antenn för uppkoppling av maskiner som klarar höga miljöpåfrestningar och har bra antennkaraktäristik.

Puckantenn

Kompakt antennpuck

Antenn med kompakta yttermåttRiktigt kompakt antenn med två antennelement för 3G och wifi. En puckantenn som monteras i 12 mm hål, vattentät enligt IP67. Endast 50 mm diameter!

Kompakt antennpuck


Puck med 4G, wifi och GPS

Antennpuck för 4G, wifi och GPSVattentät puckantenn som rymmer fyra antennelement, dubbla 4G-antenner, wifi-antenn och GPS-antenn. Hög förstärkningsgrad, små yttermått.

Maxad puckantenn

För apparatskåp

Robust antenn för apparatskåpEn diskret antenn som monteras i två hål och erbjuder mycket bra prestanda till ett vettigt pris. Fungerar för såväl GSM, 3G som 4G.

Apparatskåpsantenn

GPS-antennpuck

Puckantenn för GPS och GlonassMagnetisk GPS och Glonass-antenn med gummerad undersida för olika monteringsalternativ. Med fem meter kabel och SMA-kontakt, perfekt till router eller modem som har inbyggd GPS.

GPS-puckantenn

Rundstrålande antenner utomhusbruk

Runtomstrålande antenn

Kan fästas på vägg eller mastEn robust men prisvärd runtomstrålande antenn som kan skruvas på vägg eller maströr. Bra prestanda till ett vettigt pris, fungerar för GSM, 3G och 4G samt wifi.

Fasad/väggantenn

Väggantenn med förstärkning

Antenn för vägg och mastmontageEn antenn för alla mobilnätsbanden (utom Net1) med 5-6 dBi förstärkning. En robust antenn för vägg eller maströrsmontage. Lätt och smidig att installera.

Väggantenn

Antenn med hög antennvinst

runtomstrålande glasfiberantennEn antenn som fungerar lika bra för såväl GSM, 3G som 4G. Den kombinerar runtomstrålande egenskaper med hög antennvinst och robust konstruktion.

Glasfiberantenn

Antenn för alla mobilband

GOA06 är en robust rundstrålande 4G-antennGOA06 är en rundstrålande antenn av extra hög kvalitet och täcker samtliga GSM, 3G och 4G-frekvenser (inklusive Net1s band). Antennen har ett mycket robust fäste för väggmontage eller mastmontage.

Bredbandig antenn


Robust MIMO-antenn

MIMO-antenn för 3G och 4GRobust 3G/4G antenn med MIMO och två SMA-anslutningar för såväl höga som låga 4G-banden, finns även för Net1. Fungerar lika bra i marin miljö som på antennmast eller fasad.

MIMO-antenn

Marinantenn för 4G/3G

Marinatenn LTE800LTE800WB är en glasfiberantenn för marina applikationer med hög antennvinst, en robust antenn för kustnära applikationer och montering på båtar/fartyg.

Marinantenn 4G

Riktantenner, panelantenner och yagiantenner

Panelantenn för mast/vägg

LTE antenn med MIMOAntenn i två modeller för GSM, 3G och 4G-frekvenser med bra antennförstärkning. Lätt men robust antenn med eller utan MIMO.

Panelantenn

Riktantenn Yagi

Yagi riktantenn för GSM, 3G och 4GKraftfull antenn av Yagi-typ för mastmontage. En antenn utvecklad för nordiska förhållanden. Klarar såväl Islands vulkaner som klimatet på Mount Everest.

Riktantenn


Antenner för mobilnäten

Ladda ned vår kostnadsfria guide om antenner

Vi har sammanställt en översikt med nyttiga fakta om allt du behöver veta om antenner. Det här är 32 teknikladdade sidor för dig som vill veta mer. Genom att ange din epostadress och ditt namn får du tillgång till informationen. (Vi kommer inte att använda din epost för reklamutskick utan för att kunna skicka information om nya uppdateringar.)*obligatoriska fält

Tester av antenner

Test av GSM och 3G-antenner

Antenntest för GSM och 3GVi genomförde ett stort test av GSM och 3G antenner för att hitta den bästa allroundantennen.

Test av 3G-antenner

Test av 4G-antenner

Test av 4G antenner4G nätets högre hastigheter ställer höga krav på antennen, vi testade vilken 4G-antenn som var bäst.

Test av 4G-antenner

Relaterade artiklar

Antennadapters

Adapter för antennkontaktVi lagerför ett brett urval av antennadapters och övergångsdon. Vi har en rad modeller för FME, N, TNC och SMA.

Antennadapters

Antennkablage

Antennkabel för trådlöstVi har snabba leveranser och förutom ett brett urval av standardantennkablage kan vi anpassa efter önskemål.

Antennkablar

Mer information?

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

Följ oss: