Robusta trådlösa system för mobilnät eller privat radionät

Vi arbetar med trådlös överföring inom två huvudkategorier, dels produkter som överför information via mobilnäten som data, sms eller mms, dels produkter som överför data via eget radionät.

Trådlöst via mobilnät eller eget radionät

Mobilnäten har fördelen att de är snabba att komma igång med då infrastrukturen redan är färdigbyggd, dock har de en kostnad knuten till användning av näten. Eget radionät kräver en högre initialkostnad då näten måste byggas efter varje applikations förutsättningar. I gengäld har de en låg eller mycket låg månadskostnad och en hög driftsäkerhet.

Trådlösa produkter från Induo

Produktkategorier:

Routrar för ethernet

Routrar

En router sammankopplar nätverk och har en ethernetport som används för att koppla samman nätverk och styra trafiken mellan näten. Dessa nätverk kan vara såväl små som stora och vi har routrar för mobilnäten eller eget radionät.

Routrar

Modem för RS-232

Modem

Modemen i vårt utbud används för att sammankoppla seriella gränssnitt som RS-232, RS-485 och USB såväl som ethernet. Populära produkter i denna kategori är radiomodem samt GSM-modem och 3G-modem och liksom med routrarna finns alltså lösningar för publik och privat infrastruktur.

Modem


Wireless bridge

Bryggor

En trådlös brygga sammankopplar nätverk i ett ethernätverk (som om det vore en trådlös kabel). Bryggorna i vårt utbud erbjuder såväl höga hastigheter som möjlighet att sammanlänka nätverk över riktigt långa avstånd. Vi har bryggorna för fasta och mobila installationer.

Bryggor

Fjärrstyr via GSM och SMS

I/O och fjärrstyrning

Styr utgångar, övervaka nivåer, tryck eller flöden. Vi har lösningar för överföring mellan två stationer för att spegla en signal men även lösningar som ger dig larm direkt om något avviker. Vi har system som kan kopplas till överordnade system och som har kompatibilitet med överordnade system.

I/O och fjärrstyrning

Trådlöst larmsystem

Larm

Våra larmprodukter används till såväl driftslarm, processlarm samt inbrottslarm. Robusta produkter av hög kvalitet överför larmen trådlöst via radio eller SMS/app när något händer. Skräddarsydda lösningar eller färdiga paket färdiga för driftsättning.

Larm

Styr kranar med fjärrstyrning

Radiostyrning

För dig som vill styra eller manövrera trådlöst har vi lösningar för allt från enklaste winsch till avancerad tandemstyrning av traverser. Radiostyrning med reläutgångar eller som kan integreras med överordnade system.

Radiostyrning

Antenner för wifi

Antenner, kablar tillbehör

Bra trådlösa system behöver tillbehör av hög kvalitet för att fungera optimalt, i vårt sortiment har vi ett brett utbud av tillbehör till samtliga våra produkter. Och hittar du inte vad du söker kan vi ofta ta fram rätt tillbehör åt dig.

Tillbehör

RF-moduler och OEM GSM modem

Radiomoduler

För dig som önskar komplettera din befintliga lösning med en trådlös uppkoppling kan moduler vara en väg. Ett brett urval av trådlösa moduler för längre avstånd med kanske marknadens kompaktaste yttermått. Olika frekvensområden för att passa många olika marknader.

Radiomoduler

Mer information?

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

Följ oss: