Radiomoduler och rf-moduler

Radiomoduler är byggstenar för trådlös kommunikation som används i de lägen där man vill integrera trådlös kommunikation i en färdig eller kommande produkt eller lösning.

Designa din egen radiolösning

SATELs OEM radiomodem är utvecklade i samverkan med OEM kunder och har tagits fram med standardisering i åtanke. Modulerna är små, lätta och väldigt robusta. Dessa moduler är ett kostnadseffektivt sätt att integrera trådlös kommunikation i en egen lösning.

Modulerna öppnar möjligheten till robust kommunikation i olika typer av applikationer, ett urval av anslutningsmöjligheter och antennkontakter gör det lätt att skräddarsy lösningen till den tänkta tillämpningen. Ett brett frekvensomfång och rikt urval av kanalseparationer gör att modulerna passar många olika marknader. Modulerna finns som såväl transceiver som mottagare.

RF modul

Radiomoduler och OEM-lösningar

SATELLINE-M3-TR3

SATELLINE-M3-TR3

Ett radiomodem i miniatyr, en 18 g lätt radiomodul med både sändare och mottagare och 70 MHz kanalomfång.

400 MHz radiomodul

SATELLINE-M3-TR1

SATELLINE-M3-TR1

En kompakt radiomodul med 70 MHz frekvensomfång kompatibel med SATELLINE-3AS/-EASy och radiomodulerna M3-TR3/M3-R3.

Kompakt radiomodem


SATELLINE-M3-R3

SATELLINE-M3-R3

En radiomodul kompatibel med SATELLINE-3AS på blott 18 gram. Kompakta yttermått och avsett för integration i annan utrustning.

SATELLINE-M3 R3

SATELLINE-M3-TR3/TR4

SATELLINE-M3-TR4

Kompakt radiomodemsmodul/RF-modul med kryptering, lång räckvidd och flera olika radioprotokoll. En radiomodul för dig som söker en kompakt och pålitlig RF-modul för integration.

SATELLINE-M3-TR4


RF modul för 868 MHz

SATELLINE-M3-TR8

SATELLINE-M3-TR8 är en radiomodul med kompakta yttermått avsedd för EU-bandet 868-870 MHz. Radiomodulen erbjuder säker tvåvägskommunikation med kryptering. Ställbar effekt och robust överföring trots låg vikt.

SATELLINE-M3-TR8

Mer information?

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

Följ oss: