Radiolänk och bredbandslänk med höga prestanda

RADWIN 5000 jet, en snabb radiolänk

RADWIN utvecklar och tillverkar trådlösa länkar upp till 6 GHz. Radiolänkarna används för att bygga trådlösa bredbandsnät och som länkar till operatörer inom till exempel mobiltelefonnät.

Pålitlig radiolänk när prestanda räknas

Utbudet består av ett brett sortiment av trådlösa produkter för bredbandsanslutning som passar behoven i dagens och morgondagens nät. RADWINs produkter finns i punkt till punkt samt punkt till multipunktsutförande.

Bredbandslänkar med hög kvalitet för en global marknad

RADWINs länkar utvecklas och tillverkas i Israel och har levererats till en uppsjö av länder och olika applikationer. RADWINs radiolänkar sammankopplar noder i publika och privata nät av alla slag, från små företag till stora företag, myndigheter och kommuner, elbolag, utbildnings- och finansinstitut.

Backhaul-lösningar

RADWINs backhaul-lösningar för mobilnät hjälper mobiloperatörer att nå ut till abonnenter på landsbygden samt leverera bättre service i tätorter.

Bredbandsaccess

RADWIN’s breda utbud ger tjänsteleverantörer möjligheter att leverera höghastighetsinternet med dedikerad hastighet till sina kunder.

Radiolänkar från RADWIN

Privata nät

För den som vill äga och kontrollerar sitt näverk är RADWINs länkar ett bra val. Länkarna används av allt från små företag till stora företag, myndigheter och kommuner, elbolag, utbildnings- och finansinstitut över hela världen.

Säkerhet och övervakning

Behöver du uppfylla högt ställda kraven för kameraövervakning erbjuder RADWINs länkar snabb installation av kameror och säkerhetsanordningar på alla platser.

Fast eller mobilt

RADWINs länkar finns i två grundutföranden för fast kommunikation, RADWIN 2000 för punkt till punkt kommunikation och RADWIN 5000 för kommunikation mellan flera punkter. RADWIN fiber in motion är en variant av 5000-serien för överföring till och från fordon i rörelse och andra mobila objekt. 100 Mbit/s i upp till 250 km/h möjliggör allt från internetaccess i lokaltrafik till kommunikation med obemannade farkoster.

Radiolänkar för trådlös ethernet

Basstation Radwin 2000

RADWIN 2000

Snabb radiolänk för punkt till punkt. Upp till 750 Mbit/s och möjlighet att bygga nätverk även utan fri sikt. Inomhus och utomhusenheter med olika bandbredder för flexibla nätverk.

RADWIN 2000

Radwin basstation

RADWIN 5000

Dessa höghastighetslänkar kan leverera upp till 250 Mbit/s per sektor. Med fyra basstationsmodeller och sex understationsmodeller finns möjlighet att bygga skräddarsydda nät med hög hastighet och för långa avstånd.

RADWIN 5000


Radiolänk på antennmast

RADWIN 5000 JET

RADWIN 5000 är en snabb bredbandslänk som klara upp till 40 km avstånd och urban miljö. Intelligent antennteknik är tålig mot störningar och når både längre och snabbare. En länk för dig som vill föra över din data snabbt, säkert och i svår miljö.

RADWIN 5000 JET

Radwin fiber in motion

Fiber in motion

RADWIN Fiber in Motion är en robust länk för hastighetskrävande fordonsapplikationer. Länken klarar upp till 250 km/h och kan då leverera data i upp till 100 Mbit/s. Olika utföranden speciellt avsedd för fordonsmontage finns.

Fiber in motion

Tillämpningar med radiolänkar

Trådlös internetuppkoppling

Bredbandsaccess:

Bredbandsaccess kräver ofta en garanterad bandbredd (SLA) och där kan radiolänkarna från RADWIN användas för dedikerad bandbredd för varje radiolänk.

Trådlöst nätverk

Internetaccess via radiolänk

Trådlös höghastighetslänk

Radiolänkar för företag och organisationer erbjuder trådlöst nätverk med över 200 Mbit/s, högkapacitetsöverföring med operatörsklassad prestanda.

Trådlös höghastighetslänk


Trådlös kameraövervakning

Trådlös övervakningskamera

Videoövervakning via radiolänk ger bra prestanda även i urban miljö. Garanterad bandbredd, dedikerbar för varje användare.

Trådlös videoövervakning

Tips från supporten

Radwins radiolänkar

Vi lyfter på locket

Höghastigehetsradiolänkar från RADWIN, vad skiljer dem från en wifi-länk? Vi rätar ut frågor om vad som utmärker en professionell höghastighetslänk och vilka krav som egentligen ställs på fri sikt.

RADWIN, länkar i praktiken

Mer information?

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

Följ oss: