3G modem och GPRS/GSM modem -robust och pålitligt

GSM modem och 3G modem används för en rad av applikationer till exempel att sammankoppla maskiner och fastigheter, fjärravläsa elmätare, betalningssystem och för återrapportering från maskiner i fält. Näten &är väl utbyggda och idealiska för att sammankoppla datorer, maskiner eller nätverk på geografiskt åtskilda platser.

Modem för GSM och 3G näten

Hos Induo hittar du ett brett utbud av GSM modem och 3G modem. Vi har dessutom en gedigen kunskap om vad som fungerar i praktiken med lösningar som är hållbara för kontinuerlig drift år ut och år in.

GSM-modem och 3G-modem används för att länka samman maskiner, processer och fordon över långa avstånd. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av modem för mobilnäten, modem för såväl GSM som 3G. Gemensamt för våra produkter är att de används i applikationer där information skall överföras från och till en utrustning med RS-232, RS-485 eller USB-kontakt. Vi har även en rad produkter för ethernet, dessa finns i kategorin routrar.

Vi har en av branschens längsta erfarenheter av att koppla upp maskiner och processer via mobilnäten, vi har arbetat med tekniken sedan början av 2000-talet. Vi vet därför vad som fungerar och inte fungerar i praktiken, vi vet att inte vilken utrustning som helst klarar av kontinuerlig uppkoppling via mobilnäten utan där ställs särskilda krav. Väljer du hårdvara från oss så kan du vara säker på att du gjort ett bra val som borgar för både tillgänlighet och långsiktighet.

3G modem för datakommunikation med fordon

Maestro GSM och 3G-modem

gsm och 3g simMaestro GSM och 3G modem är robusta modem för trådlös kommunikation via mobilnäten som tillverkats och levererats till den svenska marknaden sedan 2001. Maestro modemen håller en hög kvalitet vilket borgar för en investering med lång varaktighet samtidigt som prislappen är klart överkomlig. Maestromodemen lämpar sig för fasta och mobila installationer och klarar montage samma plats år ut och år in.

Maestro GSM modem och 3G modem finns i ett par utföranden och täcker de flesta behov av pålitlig kommunikation via de publika näten. Maestros modem har kraftfulla, inbyggda mjukvaruapplikationer som ger ytterligare användningsområden för modemen och som minskar behovet av intelligens eller anpassningar i de system som kopplas till dem. Modemen är anpassade för installation i industriella applikationer och kan monteras på DIN-skena.

3G-modem
Maestro 3G RS-485
Kompakt och robust 3G-modem med RS-485, USB och GPS. Ett modem som är avsett för enkel integration i övervakningssystem, styrsystem och så vidare. Lätt att integrera tack vare RS-485 stöd och anpassningsbarhet.   Läs mer
Maestro M100 3G
Maestro 3G modem med upp till 3,6 Mbit/s och inbyggd GPS. Ett kompakt och robust modem med RS-232, USB och all den inbyggda pålitlighet som Maestro 100 GSM modem erbjuder. Aluminiumkapsling och möjlighet till montering på DIN-skena. Om 3G-täckning saknas har modemet fallback till EDGE och GPRS. Maestro Smartpack erbjuder en rad funktioner för att förenkla möjligheterna till uppkoppling.   Läs mer
GSM-modem
Maestro M100 2G
Kompakt EDGE/GSM-modem med RS-232. Robust konstruktion och en slitvarg som klarar daglig drift i åratal. Maestro M100 2G är en vidareutveckling av den populära Maestro 100. Maestro M100 2G är inrymda i en tålig aluminiumkapsling. Det har stöd för DynDNS och levereras med ett lättanvänt konfigurationsprogram. Med Maestro M100 2G kan du fjärravläsa modemets driftstatus via SMS.   Läs mer

Mer information?

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

Följ oss: