Radiolänk, SMS eller 4G? -beprövade produkter

Vi kan kommunikation, i synnerhet trådlös kommunikation, det avspeglar sig i vårt handplockade utbud av trådlösa produkter. Vi står på två ben med vårt produktsortiment, det ena benet utgörs av produkter som kommunicerar via mobilnäten, med produkter som kommunicerar via SMS, 3G och 4G till exempel. Det andra benet det utgörs av produkter som kommunicerar via radiolänkar och egna frekvenser. Båda benen står stadigt på jorden, vi kan vårt sortiment och vi kan trådlös kommunikation.

Pålitliga lösningar laddade med erfarenhet

Våra produkter installeras i en uppsjö applikationer, såväl mobila som fasta, med hela världen som arbetsfält. Vi satsar på kvalitet till rätt pris, det handlar om lösningar som skall fungera år ut och år in utan att man skall behöva fundera på det efter installation.

Genom åren vi arbetat med det här har vi skaffat oss en god kännedom om vad som fungerar och är pålitligt i praktiken och under drift. Vi ger dig ett stöd och engagemang utöver det vanliga, vi kallar det mer omtanke. Vi finns där hela vägen och har en lång och gedigen erfarenhet av installation, idriftsättning och support.

För mobilnäten:

4G router och 3G router

LR77v2 ruggad routerAtt koppla upp maskiner på distans över 4G/LTE, GPRS, EDGE och 3G är något som lätt löses med en router. Du får en ethernetanslutning med full åtkomst till din lösning utifrån. GSM-nätet ger i allmänhet en snabb idriftsättningstid då infrastrukturen ju redan är byggd. Vi har en lång erfarenhet av att koppla upp allt från betalningssystem till industriella nätverk via GSM och 3G näten.

GPRS, 3G och 4G router

GSM och 3G modem

Maestro M100 2gModem används för att kommunicera med produkter som använder RS-232, RS-485 eller USB. GPRS och 3G modem kan användas till att skicka larm via SMS från ett styrsystem, för att ersätta telefonmodem eller för att kommunicera med maskiner med TCP/IP kommunikation. Våra GSM och 3G modem är anpassade för tuffa tag och ger en stabil uppkoppling som fungerar år ut och år in utan tillsyn.

GSM och 3G modem


GSM-larm och driftslarm

GSM-styrning och larmVi har larmlösningar för att övervaka larmobjekt via radio eller GSM och SMS. I vårt utbud finns produkter med larmingångar för såväl objektslarm som driftslarm. Våra produkter används både i byggnader och i tyngre miljö som industri, kraftverk och vatten- och avloppsanläggningar.

Larmsystem

Fjärrstyrning och I/O

Styr och övervaka via SMS eller appAtt kunna styra utgångar via app, sms eller samtal ger frihet och effektiviserar det dagliga arbetet. Mobilnäten är väl utbyggda och gör det möjligt att övervaka temperaturer, tryck och nivåer på distans från snart sagt var del av vårt land eller över hela världen om du önskar.

Fjärrstyrning och I/O


Antenner

Yagi antenn för GSM, 3G och 4GVi har ett prisvinnande urval av antenner för GSM, 3G och 4G. Ett brett utbud som täcker de flesta behov av antenner för fast installation i apparatskåp, för montering i fordon eller för montering på vägg eller antennmast.

Antenner för mobilnäten

Abonnemang/kontantkort

Abonnemang och kontantkort m2mSom bekant behövs i allmänhet ett SIM-kort för kommunikation via mobilnäten. Vi samarbetar med de största M2M-operatörerna och tillhandahåller abonnemang från Telia, Telenor, Net 1 och AddSecure.

SIM-kort och abonnemang

Eget radionät:

Ethernetradiomodem

5W radiomodem med display SATELLAR XT 5 RCSATELLAR är framtagen för trådlös ethernetöverföring inom till exempel Smart Grid och processövervakning/-styrning. Innovativ hårdvara med möjlighet till långa överföringsavstånd. Ethernet samt RS-232 och RS-485 och avancerade nätövervakningsfunktioner för full koll på nätet i realtid.

SATELLAR Ethernetradiomodem

Radiolänk

Radiolänkar för ethernetRadiolänkarna från RADWIN används för höghastighetsnät för allt från mobiloperatörer till stadsnätsägare och företag. Bra prestanda och vettig prissättning har gjort att produkterna finns i stort antal över hela världen. För uppkoppling i fasta och mobila applikationer, upp till 250 Mbit/s.

Bredbandslänk

Wifi-länkar

Framsida på länk med inbyggd antennI vårt utbud av wifilänkar hittar du robusta länkar som klarar både industriella miljöer och hårt svenskt vinterväder, dessa fungerar som både brygga, repeater eller accesspunkt. Väderskyddade och robusta lösningar som är lätta att installera och att underhålla.

Wifi-lösningar

Radiomodem

Radiomodem SATELLINE-3AS med NMS och display som tillvalRadiomodem använder du när du vill överföra data över kortare eller längre avstånd. Ett radiomodem ger en trådlös kabelförlängning över såväl kortare som länge avstånd. I vårt sortiment finns en rad modeller som kommunicerar via RS-232, -422/-485 och ethernet via fria eller egna frekvenser.

Radiomodem


RF-moduler

RF modulerBygg in trådlöst i din egen lösning. Snabbaste och mest ekonomiska sättet att bygga in trådlös överföring i ny eller befintlig produkt. Med radiomoduler får du tillgång till den senaste tekniken och kanske marknadens mest kompakta yttermått.

Radiomoduler

Antenner radiomodem

Antenn från CompletechAntenner är en viktig komponent som är systemets kanske mest utsatta produkt och även skall hålla i många år. Dessa antenner har en bevisad pålitlighet med antenninstallationer på såväl Mount Everests topp som vid Islands vulkaner.

Antenner

I/O och fjärrstyrning

I/O-expansionsenhet med digitala och analoga I/O-portarMed trådlös överföring kan du styra utgångar, överföra status och nivåer eller få larm om något avviker. Vi har såväl byggstenar och MODBUS-kompatibla produkter för inkoppling i styrsystem som kompletta paket färdiga att ta i drift. För punkt till punkt eller större nät.

I/O och styrning

Mer information?

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

Följ oss: