Induo, ledande på kommunikation

Induo är en distributör av kommunikationsprodukter och relaterade tjänster. Vi är ett bolag byggt på det stabila fundamentet av en lång arbetserfarenhet av trådlöst.

Kommunikationslösningar i tiden

Vår affärsidé är ”pålitliga kommunikationslösningar i tiden” och vi svarar dagligen på frågor om kommunikation! Genom åren har vi har mött en uppsjö av olika frågor och löst kommunikation i de mest varierande applikationer. Vi hjälper dig gärna att lösa dina kommunikationsfrågor.

Induo Wireless, brett utbud, stora möjligheter.

Induo Wireless är vårt varumärke för trådlösa kommunikationslösningar till professionella användare med höga krav på driftsäkerhet och tillgänglighet. Vår målgrupp är användare av trådlöst med krav på prestanda, tillgänglighet, lång livslängd och pålitlig kommunikation. Vår ambition är att leverera detta toppat med ett engagemang utöver det vanliga och med en hög personlig service.

Våra produkter och lösningar används i industri, stat, kommun och av större företag. Applikationerna är till exempel infrastrukturella system som kraftverk, bussar, tåg, vatten- och eldistribution, fartyg och flygplatser där produkterna ofta är i kontinuerlig drift. Du använder troligen dagligen indirekt en eller ett par lösningar med våra produkter, utan att kanske ens veta om det.

Installation av radiolänk

Trådlöst uppkopplad på många olika sätt.

Om du vill koppla upp dig trådlöst är utbudet enormt och möjligheterna många. Du kanske behöver diskutera möjligheterna med någon som har lång erfarenhet, som vet vad som fungerar och vilka möjligheter som finns?

Vi på Induo Wireless har en rad olika produkter som trådlöst kopplar samman det mesta, det är snarare fantasin än tekniken som begränsar möjligheterna och idéerna. Det kan vara allt från enkla lösningar som övervakas via SMS eller komplicerade, infrastrukturella system som garanterar vattenförsörjningen i en stad. Vår produktflora består av olika lösningar baserade på olika tekniker med olika tekniska egenskaper och prislappar. Det ger dig möjlighet att själv välja hur uppkopplad du vill vara. Ständigt online eller ett SMS ibland? Vi erbjuder båda valen, allt baserat på dina önskemål.

Antennsystem radiomodem

Sim-kort för olika operatörer

Tillgänglig och säker.

Vill du ha kontinuerlig uppkoppling via internet för att se status eller räcker det med ett SMS när något gått fel? Vi har kunskapen att leverera system med mycket hög tillgänglighet, nät som ger bra tillförlitlighet. Men vi har samtidigt produkter som skickar ett enda SMS när det behövs. Och egentligen är det ju inte utnyttjandegraden som är viktig, det viktiga är att du får den typen av kommunikation din applikation eller dina behov kräver. Situationsanpassad tillgänglighet som ger dig den grad av uppkoppling du behöver, när du behöver den

Vi vet råd.

Vi har två möjligheter att lösa en trådlös uppkoppling: via mobilnäten eller eget radionät. Valet av teknik styrs av dina behov. Genom att vi har en bra koll på marknaden så kan vi välja teknik efter dina behov och önskemål. Utbudet av tjänster och abonnemang är ständigt föränderligt. Vi arbetar med detta dagligen och kan därför ge dig bästa råd baserat på dina behov.


Avkopplande uppkopplad.

Vi hjälper dig att lösa dina kommunikationsfrågor på det sätt du själv önskar. Genom en öppen dialog och en lång erfarenhet hittar vi tillsammans en eller ett par lösningar som kan lösa dina kommunikationsfrågor. Vi arbetar med utgångspunkten att när utrustningen väl är installerad skall den ha en lång och bekymmersfri drift. När vi tar in en produkt i sortimentet så är vi selektiva och har en urvalsprocess som silar bort agnarna från vetet. Allt för att din lösning skall kunna vara avkopplande uppkopplad år ut och år in.

Vi satsar på ett brett urval av olika produkter som kombinerade med varandra ger smarta och flexibla system som passar olika applikationer. Låt oss berätta mer om olika lösningar med dina behov som utgångspunkt.

Kablage för nätverk

Till vårt produktutbud

Mer information?

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

Följ oss: