Induo distribuerar Maestro GMS/GPRS modem i Sverige


GSM modem, GPRS modem och EDGE modem

Från den 26 januari distribuerar Induo Maestro Wireless produkter på den svenska marknaden. Maestro Wireless är ett Hong Kong baserat företag som tillverkar robusta modem för GSM, GPRS och EDGE. Induos personal har tillsammans över 20 års erfarenhet av Maestros modem. Vår långa erfarenhet borgar för god support och vi lovar att leverera en sällsynt god service och ett stort engagemang.

GPRS modem Maestro 100

Maestro 100 GSM/GPRS modem är välbeprövade GSM modem med RS-232 port. Maestro 100 modemen är kompakta, robusta GSM modem som levererar pålitliga, trådlösa uppkopplingar år ut och år in. Modemen kopplar upp sig trådlöst via GPRS eller GSM data. Maestro 100 finns i tre utföranden och kan hantera datakommunikation och SMS likväl som tal och fax.
Maestro GSM modem
Maestro 100 Maestro GSM modem

EDGE modem Maestro Heritage

Maestro Heritage är ett EDGE modem för snabb uppkoppling via EDGE/GPRS med RS-232. En expansionsport tillför genom utbyggnadsmoduler extra funktioner såsom ethernetport samt I/O-portar. Maestro Heritage har ett antal lysdioder för att bland annat visa aktuell signalstyrka.
EDGE modem med GPRS
Maestro Heritage Maestro Heritage EDGE modem

GPRS modem Maestro Industrial

Maestro Industrial är ett GPRS modem för krävande applikationer där stor vikt lagts vid en stabil uppkoppling som kräver ett minimum av tillsyn efter installation. Maestro Industrial finns med RS-232 och RS-485 port eller med RS-232 port och digitala ingångar för övervakning.
Industriellt GPRS modem
Maestro Industrial Maestro GPRS modem