Induo -företagsfakta


Trådlöst med erfarenhet och omtanke

Induo grundades 2008 och är ett svenskt bolag med affärsidén ”Pålitliga kommunikationslösningar i tiden”. Induo, som fritt översatt från Latin betyder "att engagera sig", levererar produkter och tjänster för kommunikation till och från såväl mobila som fasta enheter.


Erfarna medarbetare Induo AB riktar sig mot proffsanvändare med varumärkena Induo Wireless och Induo Net. Induo AB har ett helägt dotterbolag, Induo Home, som vänder sig mot hemmamarknaden.

Induo Wireless

-lösningar för professionella användare till applikationer med krav på prestanda och tillgänglighet

Induo Net

Nätverkslösningar för industriella ethernetnätverk med höga krav på driftsäkerhet

Induo står för ett engagemang utöver det vanliga kombinerat med en hög personlig service. Induo bygger på erfarenhet, bolaget samlar över 50 års sammanlagd erfarenhet av trådlös datakommunikation via radio och GSM.
 
Erfarna medarbetare
 
Erfarna medarbetare

Användningsområden och applikationer

Våra produkter och lösningar används i industri, stat, kommun, i större företag och av privatpersoner. Applikationerna är allt från infrastrukturella system som kraftverk, bussar, tåg, vatten- och eldistribution, fartyg och flygplatser där produkterna ofta är i kontinuerlig drift, till hemautiomationssystem för privatpersoner.

Du använder troligen dagligen indirekt en eller ett par lösningar med våra produkter, utan att kanske ens veta om det.

Medlem i SKEF

Induo är medlem i SKEF, Sveriges Kommunikationselektronik Företagare Förening, en branschorganisation för återförsäljare och leverantörer riktade mot professionella användare av trådlös kommunikation.

SKEF
Företagsfakta

Företagsnamn: Induo AB
Bildat: 2008
Marknad: Sverige
Styrelseordf: Björn Moberg
Presskontakt: Ulf Seijmer

Om Induo [pdf] Företagspresentation i PDF format

 

Nyheter från MyNewsdesk