Menu

Vi är ny distributör för Maestro Wireless

Induo AB har utsetts till ny distributör för Maestro Wireless produkter på den svenska marknaden. Maestro Wireless, baserade i Hong Kong, är en av de ledande tillverkarna av GSM baserade produkter och mjukvaror för professionella applikationer. Det nya samarbetet öppnar nya affärsmöjligheter för Induo.

”Vi har en gedigen erfarenhet av Maestro Wireless produkter. Erfarenheten är en styrka för oss likväl som det är en trygghet för kunder som söker en hög nivå på teknisk support eller praktisk erfarenhet av hur Maestro Wireless produkter fungerar på fältet” säger Björn Moberg, grundare av Induo. ”Som en spin-off effekt av de nya produkterna kommer vi även att erbjuda leverans av produkter färdiga med abonnemang i samarbete med de ledande M2M-operatörerna”.

Maestro Wireless, baserade i Hong Kong, utvecklar och tillverkar GSM modem med tillhörande mjukvaror som används för maskin till maskinkommunikation, mätvärdesinsamling, positioneringssystem, i larmsystem, mätvädesinsamling, för fjärrstyrning och övervakning med mera. Maestro Wireless ingår i Fargo Telecom group och arbetar med ett nät av distributörer över hela världen. Maestro Wireless produkter har funnits på den svenska marknaden sedan 2002.